Zanele din Padurea Magica – 4-5 aprilie!

Dragele noastre, Outhentic Cycling Romania și foto4ever.ro vă invită la o tură memorabilă cu bicicleta printre dealurile Urlațiului! (for English version click here)

În 4-5 aprilie, de Florii, doamnele și domnișoarele sunt invitate să ni se alăture la un eveniment cicloturistic de primăvară. Este un weekend special în care principala grijă a organizatorilor este ca voi, zânele, să vă simțiți excelent.

 

Ce vom face pentru zâne?

– Ne vom plimba în Pădurea Magică de lângă Urlați, pe bicicletă, bucurându-ne de natura îmbrăcată în veșminte de primăvară.

– Vom organiza un picnic chiar în pădure, după care veți fi protagonistele unei ședințe foto dedicate special vouă.

– Veți avea parte la pădure de pauză de cafea, de hidratare și alte câteva surprize frumoase

– Ne vom îndrepta apoi către Conacul Bellu din Urlați și vom degusta cele mai bune vinuri roșii

– Vom servi o cină gustoasă la conac

– Seara ne vom spune povești adunați cu toții în jurul unui foc de tabără

(desigur, și domnii sunt bineveniți să se bucure de acest eveniment alături de noi)

 

Detalii tehnice:

Ziua 1 – sâmbătă 4 aprilie

– 30 km asfalt (Ploiesti Vest – Bucov – Varbila – Pădurea Magică apoi Pădurea Magică – Urlați și, ulterior, Urlați – Halta Cricov pentru cei care participă doar prima zi și se întorc cu trenul)

– 6 km drum de pământ în Pădurea Magică (pentru cei care vin cu mașinile proprii există posibilitatea de a parcurge doar acest traseu ușor)

Ziua 2 – duminică 5 aprilie

– 18 km asfalt (Urlați – Valea Crângului – Urlați – Halta Cricov)

Traseele exacte vor fi primite în urma încheierii rezervării.

Punct de întâlnire: Monumentul Eroilor, platoul Vărbila (harta aici), ora 11:00.

 

Înscrieri:

– 149 RON – Ziua 1. Tariful include ghidaj, asistență tehnică, picnic la pădure, degustare de vin la finalul zilei, cină.

– 249 RON – Ziua 1 + Ziua 2. Tariful include suplimentar foc de tabără, cazare la pensiune locală 3* (în funcție de disponibilitatea la momentul rezervării), mic dejun, ghidaj tur și gustare în timpul tururlui.

Invită-ți partenerul! Oferta DUO valabilă până la 20 martie!

259 RON (Z1) / 459 RON (Z1+Z2) – pentru două persoane

 

Pentru a rezerva un loc la eveniment plata se realizează integral în avans folosind datele bancare (menționați la detalii de plată „Pentru Zâne”):

Nume: Cycling Experience SRL
Adresa: Str. Ramurei, Nr.3, Ploiesti, 100170
Nr. ord. reg. com.:  J29/718/2011
CUI: 28406891
IBAN: RO70 BTRL 0300 1202 G757 89XX (RON)
Vă rugăm ca după rezervare să trimiteți un email la office@foto4ever.ro cu numele complet pentru a vă avea în evidență. Mulțumim!

IMPORTANT!
Prin participarea la acest eveniment veți susține activitățile de întreținere a traseelor marcate din zona Urlați. Sunt 7 trasee în total care au nevoie permanent de îngrijire. Periodic ieșim să lucrăm la ele. Avem nevoie de sprijinul a cât mai mulți cicloturiști pentru a ne bucura cu toții de o adevărată rețea de trasee pentru bicicliști. Mai multe informații găsiți aici: http://www.ctiurlati.ro/en/. Mulțumim!

Transport  (se realizează pe cont propriu)

  • cu trenul (vagon special – în funcție de numărul rezervărilor)
  • cu mașina personală
  • direct pe bicicletă (în special pentru ploieșteni și urlățeni)

Iată programul trenurilor:

  • 4 aprilie – 07:40 – plecare Gara București Basarab  – tren CFR – R3003 — sosire Ploiești VEST – 9:12 (pentru cei care vin cu trenul la Urlați; în funcție de numărul rezervărilor vom putea comanda un vagon special pentru bicicliști)
  • 4 aprilie – 20:58 – plecarea Ploiești VEST – tren CFR R3012 – sosire București Nord – 22:00 (pentru cei care pleacă cu trenul la finalul Zilei 1)
  • 5 aprilie – 16:12 – plecarea Cricov – tren CFR R5010 – sosire București Basarab 18:04 (pentru cei care pleacă cu trenul la finalul Zilei 2)

Biciclete de închiriat

40 RON /persoană pe zi. Bicicletele sunt în stare excelentă de funcționare. Brandurile folosite sunt Stevens, Cross (pentru biciclete trekking) și Sunn (pentru biciclete MTB).

 

Contact

office@foto4ever.ro

Nr. telefon: 0744340302

Afișul evenimentului: link.

Vă așteptăm!

 

For English version click here.

 

Partenerii noștri

av-3ani (1)skirtbikep&g_urlati logo isostar-02zefal logo_121_slogan_RGB   cross bike  acSigla Licorna winehouse_resLogo_Crama_Basilescu 0


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *